Privat LabelWij ontwikkelen uw eigen verfconcept

Onze passie voor verf delen wij graag met u! Wij begeleiden u dan ook met plezier voor het ontwikkelen en uitwerken van een eigen verfconcept op maat onder private label. Wij staan daarbij niet alleen in voor de ontwikkeling en productie, maar bieden ook ondersteuning op logistiek vlak en bij het ontwerpen van alle POS (Point of Sales) materiaal.

Mogelijkheden

Kiest u voor een ganse verflijn of een reeks verfproducten? Onder private label zijn er heel wat mogelijkheden:

  • Decoratieve verven
  • Muurapplicaties
  • Vernis & lakapplicaties
  • Houtveredeling
  • Vloerapplicaties

Eigenschappen

DC Concepts ontwikkelt verfproducten in eigen huis waarbij we gebruik maken van de meest recente technologieën. Daarom kunnen wij steeds innovatieve producten aan u voorstellen die wij produceren onder andere op basis van de bevindingen van de eindgebruiker.
Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat de samenstelling van de verfproducten helemaal past in ons duurzaam beleid. Zo houden wij er zoveel mogelijk rekening mee dat de grondstoffen die we gebruiken of hernieuwbaar zijn en/of geen schade toebrengen aan het milieu.
Ook voor de verpakking kiezen we zoveel mogelijk voor recycleerbaar materiaal zoals metaal.

Werkwijze

Het ontwikkelen en op de markt brengen van uw verfconcept in private label gebeurt in een aantal fasen die we grosso modo als volgt kunnen indelen:

  1. Bepalen van de verfproducten
  2. Productiefase (testfase en het bepalen van de kleuren inbegrepen)
  3. Ontwerp en ontwikkeling van de labels, stalen en/of POS-materiaal
  4. Transport en levering

Lees bij DC Concepts waarom wij de ideale partner zijn voor de lancering van een uniek en exclusief verfconcept op maat van uw ideeën.