Pure & Original in het nieuwsblad

Pure & Original in het nieuwsblad (C) Copyright by Pure & Orginal

In de Fokus, de lifestyle bijlage van het Nieuwblad een mooie bijdrage over Pure & Original.

Dit was de bijhorende tekst:

In de winter voelen we meer de behoefte om het in huis extra gezellig te maken en heerlijk te cocoonen. Omring je tijdens de donkere dagen dan ook met leuke, in het oog springende stukken die je interieur laten baden in een warme sfeer.

Met de verf van Pure & Original schilder je niet alleen muren en plafonds, maar geef je ook een persoonlijke en unieke toets aan oude meubels. Zo is krijtverf een handig product om gebruikte meubels te restylen. “Het geeft niet alleen een mooie matte uitstraling, maar je kunt er ook verschillende technieken mee uitvoeren”, vertelt Florence Van Damme, verantwoordelijke voor Pure & Orginal België. “Krijtverf aanbrengen in verschillende kleuren en vervolgens de krijtverf doorschuren is bijvoorbeeld een heel populaire techniek om meubeltjes een verouderde look te geven”.

Het gamma van Pure & Original bestaat uit 7 soorten verf waaronder krijtverf en kalkverf. Alle kleuren worden met natuurlijke pigmenten gemaakt, waardoor elke tint een origineel resultaat geeft.

Meer informatie vind je op www.pure-original.be.

More in this category: 2018