VerfmerkenWordt dealer van onze merken

Wenst u één van onze bestaande verfmerken te verdelen in uw regio?

DC Concepts is distributeur van een aantal kwaliteitsverven en producten die we rechtstreeks aan de professional leveren. Net zoals de producten die wij aanbieden onder private label streven we hierbij ook naar verfproducten die voldoen aan ons duurzaam beleid.

De verfmerken die we verdelen, hebben dan ook de volgende eigenschappen:

  • Kwaliteit
  • Een uniek en exclusief kleurenpalet
  • Respect voor mens en natuur

De volgende merken maken deel uit van ons portfolio:

Pure & Original

Pure & Original biedt een uitgebreid assortiment muurverven, lakken, vloerverf, gevelverf, primers en sealers. De producten bevatten geen chemische toevoegingen en de kleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten wat de collectie heel duurzaam maakt. Pure & Original valt op door haar authenticiteit, uitstekende dekkracht en unieke uitstraling.

merk po

Mia Colore

Deze milieuvriendelijke verfcollectie met Italiaanse tongval bestaat uit een gamma krijtverf, kalkverf en vloerverf in 67 verschillende kleuren. De kleurenwaaier is geïnspireerd op het Italiaanse landschap. Voor het samenstellen van de kleuren worden enkel natuurlijke pigmenten gebruikt waardoor heel intense en karaktervolle kleurnuances mogelijk zijn.

merk MC

Wood of Tomorrow

Wood of Tomorrow is een reeks watergedragen producten die het warm en duurzaam karakter van hout in de kijker plaatsen. Het gamma bestaat uit verschillende producten die voor verschillende toepassingen van hout inzetbaar zijn en dit zowel voor binnen als buiten.

merk WoD

Wilt u als dealer of retailer een of meerdere van deze verfmerken in uw gamma op te nemen? Contacteer ons voor meer informatie.